Fotootjes
08 April 2006 | Cambodja, Khett Siem Reab
groeten Luuk en Afke
08 April 2006 - 08:22
Klaas:
Hallo dan, doordat bezoekadres nr 2 weg is op de door mij geplande datum ga ik daar eerst daarnaartoe en kom dan jullie kant op. Zelfde vragen als op Anne`s site: klopt het dat ik mijn visa gewoon aan de grens kan kopen? Waar in Bangkok zijn jullie op de bus gestapt? Tot volgende week! -
08 April 2006 - 08:27
Klaass:
Lees net je bericht... Ik laat jullie wel wachten, geen kramp in je armen krijgen hoor! Dat feest mis ik dus mooi... Ik kom de rotzooi helpen opruimen na de 15e. -
08 April 2006 - 08:38
Klaass:
08 April 2006 - 08:52
Anne:
Had ik al gezegd dat ik blij met jullie ben?
Kus -
08 April 2006 - 08:59
Theun:
as jimme it net sein hiene
hie ik fest net sjoen dat ik hier koarter wurden wie.
wat ik der my sizze wol is .it is tige by tige slagge.afke sa as do der stiest mei de hannen yn it hier fan luuk -
08 April 2006 - 09:56
Mirjam:
Afke, ik neem aan dat je haar er nu uitziet als op de laatste foto? Tijdens het knippen ziet het er nogal kort (KORT) uit!! :-) Groetjes, Mirjam -
10 April 2006 - 10:54
Justin En Josine:
hey
de 22e klinkt erg goed, moeten we maar kijken waar we gaan afspreken, ergens in het zuidwesten denk ik maar? of hong kong?
hier alles ok, kunming is een leuke stad. vergeleken met india schoon en rustig. houden we het dus wel ff uit.
see you somewhere here en groetjes aan annemarie
x -
12 April 2006 - 15:44
Wil:
OK, het ken net.... Maar niet nog meer krullen er af hoor! Kus, Wil -
15 April 2006 - 08:14
Betty:
Lieve Luuk en Afke,
Leuke foto: zo ver weg en toch zo dichtbij!
Liefs, Betty -
15 April 2006 - 20:24
Ik kom er aan hoor! Binnen 48 uur! -
19 April 2006 - 09:32
Klaas:
Je weet me lekker op te beuren! Vind het ook erg jammer maar zowel qua reislust als qua geld is de koek gewoon op. En wat moet je zonder koek? Veel GeLuuk nog ik ga zo Afkes vliegen...